"Лудогорец" поздрави Саша Илич и момчетата му, каза защо ЦСКА не е шампион

"Мнозина от вас очакват да отговорим на цялото цунами от декларации, опорки и клевети", пишат "орлите"

08.06.2023 | 15:06 Редактор: Искра Ангелова

Хегемонът в българското първенство "Лудогорец" каза на претендента ЦСКА защо отново остана с празни ръце от т.нар. български футболен елит.

Разградчани използваха социалната мрежа, за да благодарят на "червените", че са направили първенството толкова интересно до самия край.

Ето какво написаха от Разград:

Уважаеми Лудогорци,

Няколко часа след спечелването на 12-ата поредна титла ръководството, треньорският щаб, футболистите и служителите на "Лудогорец" ви благодарят за подкрепата през целия отминал сезон. Той не беше никак лек, но изживяхме заедно магически моменти в евротурнирите, спечелихме купата на България след дълго чакане и съвсем заслужено спечелихме шампионата. Благодарим ви, че през последните мачове, когато усетихте, че ни е трудно, повечето от вас се върнаха на стадиона и подкрепиха момчетата. Срещу нас имаше достоен опонент в лицето на Саша Илич и момчетата му. Конкуренцията с тях ни даде възможност да видим грешките си, които бързо трябва да поправим.

Мнозина от вас очакват да отговорим на цялото цунами от декларации, опорки, клевети, откровени лъжи, среднощни постове в Instagram и т.н., и т.н. През годините се убедихме, че е напълно безсмислено. Хвърлянето на кал по опонентите се е превърнало в национален спорт и ние ще се опитаме доколкото можем да пазим хигиена.

Иначе статистиката е ясна и категорична: Отбори като "Локомотив" (Сф), "Пирин", "Левски", ЦСКА 1948 ни взеха повече точки, отколкото прекият ни опонент ЦСКА. Цифрите са категорични.

Само "Лудогорец"!

Снимка: Lap.bg