Елитна битка на международната галавечер SENSHI 17 за Европейската титла в категория до 75 кг

Предстои изключително зрелищен мач за реванш и европейски боен триумф между Атанас Божилов и Адолфо Барао от Португалия

23.06.2023 | 15:29 Редактор: Юлиан Христов
Елитна битка на международната галавечер SENSHI 17 за Европейската титла в категория до 75 кг

Европейската титла на международната гала вечер SENSHI 17 е големият залог в предстоящия титаничен двубой между българския боец Атанас Божилов и португалеца Адолфо Барао в категория 75 кг. Мачът, който ще се проведе на 8 юли в гр. Варна в стил KWU Full Contact е дългоочакван и своеобразен реванш между двамата елитни кикбоксьори, които вече са се изправяли един срещу друг на ринга.

На 5-то издание на SENSHI през февруари 2020 г. двукратният световен шампион по кикбокс за професионалисти Атанас Божилов победи португалеца Барао и направи успешна първа защита на Световната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71.8 кг. Затова триумфът на бойната арена на плажа, разположена пред ресторант "Море" в к.к. "Св. Св. Константин и Елена", ще бъде още по-голям и силен за новия носител на Европейската титла на SENSHI.

Публиката на събитието несъмнено ще донесе допълнителен заряд за Атанас Божилов, който досега има впечатляващ актив от тринадесет професионални победи на ринга на SENSHI, за да се изправи срещу трудния съперник в битка за Европейската титла.

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг".

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.