Ултрасите на ЦСКА съсипаха "сините": Да мълчиш цял мач и да избухнеш на гола на "Лудогорец" е падение

Преоткрихме отново и отново безграничната си любов към ЦСКА, пишат феновете

08.06.2023 | 11:30 Редактор: Тодор Петров
Ултрасите на ЦСКА съсипаха

Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с позиция в страницата Трибуна Сектор Г след вчерашното Вечно дерби, спечелено от "армейците" с 2:0. Победата не стигна на ЦСКА да грабне шампионската титла, но "червените" завършиха подобаващо сезона с победа над вечния съперник.

"Армейци, след всяко дерби ви благодарим за присъствието и себераздаването, но за вчера думите не могат да бъдат достатъчни. Поклон, поклон и поклон за всеки един присъствал на смазващото ни превъзходство снощи!", започват ултрасите на ЦСКА.

"Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с много емоции и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, но в крайна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме отново и отново безграничната си любов към ЦСКА и дори след крайния съдийски сигнал, чак докато не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме любимия отбор въпреки загубената титла. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого!", продължава позицията на "червените" фенове.

"Що се касае "противника" ни ще изхабим максимално малко думи - срам, позор и унижение. Да мълчиш почти цял мач, избухвайки за по 5 минути при гола на "Лудогорец" и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно падение, замазвано и прикривано умело с фалшива пропаганда и много позьорщина. Но истината рано или късно винаги излиза наяве. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете - когато видиш падаща звезда, е хубаво да си пожелаеш нещо...САМО ЦСКА! ", посочват привържениците на ЦСКА.

Снимка: БГНЕС