"Левски" чества 109 години от създаването си, Сираков не уважи събитието

Сред присъстващите бе и бившият собственик на клуба Тодор Батков

24.05.2023 | 12:27 Редактор: Петя Кръстева

Представители на ръководството, мъжкият представителен отбор, начело със старши треньора Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, служители и привърженици на "Левски" отбелязаха днес 109-та годишнина от основаването на футболния клуб.

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков не присъства на събитието, което бе уважено от изпълнителния директор Даниел Боримиров и бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, който дойде в компанията на баща си - легендата на клуба Кирил Ивков.

Сред присъстващите при поднасянето на венци и цветя на могилата в градинката на 22-ра гимназия в София бе и бившият собственик на клуба Тодор Батков.

"Днес отброяваме 109 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб "Левски". 109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра. 109 години, в които името ни задължава. Честит празник, левскари", написаха от клуба на официалната си уебстраница.

Снимка: Lap.bg