Свидетел обръща делото на Алвеш? Сексът с жертвата бил доброволен

Бразилецът може да бъде спасен

03.05.2023 | 09:43 Редактор: Искра Ангелова
Свидетел обръща делото на Алвеш? Сексът с жертвата бил доброволен

Нов свидетел може да обърне развоя на делото за изнасилване срещу най-титулувания футболист в света Даниел Алвеш. Бразилецът може да бъде спасен от братовчедка на предполагаемата жертва.

Братовчедката признава, че говорила с нея преди "жертвата" да влезе в тоалетната на дискотеката. Алвеш я чакал там, а двете обсъдили как да постъпи. Идеята обаче била момичето и Алвеш само да си говорят", обяви вестник "Ел Мундо Депортиво".

Алвеш твърди, че е имал сексуални отношения с момичето, но те са били доброволни и от двете страни.

"Тези момичета дойдоха на нашата маса, не сме искали повече. Забелязах доброто ѝ разположение от начина, по който танцуваше", разказа бразилецът, цитиран от "Труд".

"Казах ѝ да продължим в тоалетната. Тя каза, че няма проблем. Казах ѝ, че аз ще отида първи и ще я чакам вътре", добави той при последното си даване на показания пред съдия. Целували се, правили секс и докато тя му е правела фелацио, го попитала два пъти дали му харесва и той казал "Да".

Накрая бившият футболист на "Барселона" ѝ казал, че ще излезе преди нея и я помолил да изчака няколко минути вътре. "Доколкото можах да преценя... искахме го", обясни още Алвеш. Той не иска да подпише документите за развод, които му е изпратила жена му Джоана Санс. "Да, ние сме в процес на развод, но той отказва да подпише и това усложнява всичко", написа в социалните мрежи моделът от Тенерифе.

Снимка: БГНЕС