Назначиха Боримиров за изпълнителен директор на "Левски"

Христо Йовов се завръща на "Герена"

25.04.2023 | 19:23 Редактор: Тодор Петров
Назначиха Боримиров за изпълнителен директор на

Даниел Боримиров става временен изпълнителен директор на "Левски" на мястото на освободения Ивайло Ивков, обявиха от клуба. Христо Йовов и адвокат Борислав Георгиев попълват местата на досегашните членове на Управителния съвет Ивайло Ивков и Радослав Разпопов.

"Левскари, днес, 25 април 2023 г., на заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски се прие решение за промени в състава на Управителния съвет на клуба, с което бяха освободени досегашните членове на УС Ивайло Ивков и Радослав Разпопов и за нови членове бяха избрани Христо Йовов и адвокат Борислав Георгиев.

Новият Управителен съвет, с одобрението на Надзорния съвет, избра за изпълнителен директор на ПФК Левски Даниел Боримиров, който временно ще изпълнява длъжността до последващ избор на изпълнителен директор на клуба.

Даниел Боримиров запазва качеството си и на председател на Управителния съвет на ПФК Левски.

Даниел Боримиров, Христо Йовов и адвокат Борислав Георгиев ще встъпят официално в правомощията си от датата на вписването им по партидата на дружеството в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел", съобщиха от "Левски".

Снимка: Lap.bg