Мъри Стоилов: Моите решения отдавна съм ги взел, ще е най-доброто за "Левски"

"Никога през живота си не съм се пришивал към някого", заяви треньорът на "сините"

07.04.2023 | 15:21 Редактор: Искра Ангелова

Старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов и днес отказа да отговори дали ще напусне "сините" след мача с "Локо" (Сф). Той е категоричен, че случващото се в клуба не трябва да повлияе на футболистите за представянето в предстоящото столично дерби.

"Неща, които не се случват, не влияят на играта. Футболистите трябва да мислят за утрешния мач, техните ангажименти са да се представят по най-добрия начин, да защитават името на "Левски" и след поредица от негативни резултати и по-малка от позитивни, да продължим втората", каза той.

"Преди няколко месеца загубихме това дерби в "Надежда" и това е моментът да покажем, че играем добър футбол и да можем да побеждаваме", допълни Стоилов.

Дали има в главата си готово решение ще напусне ли "Левски", Мъри Стоилов отговори: "Моята глава е доста дебела и доста голяма. Мога да поема доста работи и съм поемал. Утре след мача ще имате възможност да задавате въпроси. Не е толкова далеч. Каквото ще се случи, ще чуете след мача. Моите решения отдавна съм ги взел. Мисля, че ще е най-доброто за "Левски."

Наставникът допълни, че не е пришиван към основния акционер Наско Сираков или когото и да е в клуба или синята общност извън него.

"Никога през живота си не съм се пришивал към някого. Всичките ми постъпки и действия са били да защитавам "Левски". Не правя компромиси с футболисти или себе си. Ще взема решението, което смятам, че е правилно за бъдещето на Левски", завърши Мъри Стоилов.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg.