НКП на "Левски": Извършват посегателство срещу клуба

Поискаха Наско Сираков да депозира акциите на тима

06.04.2023 | 16:20 Редактор: Петя Кръстева
НКП на

Председателят на Националния клуб на привържениците на "сините" (НКП) Димитър Костадинов призова Наско Сираков да депозира акциите на клуба. Костадинов беше бесен от уволнението на Иво Ивков като изпълнителен директор на клуба.

"Не мога да си позволя да коментирам действията на организираните привърженици. Ние от НКП доста пъти изразихме позициите си – нека тези, които лъжат, да напуснат и да не пречат".

"След като хората, които бяха обвинени, и доказаха, че не са лъжци – Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, Наско Сираков просто да депозира акциите в касата на клуба и нашият клуб да е пазител на акциите", призова той.

Петър Ганев също вече не е член на надзорния съвет на Левски. Това стана ясно по време на провеждащото се Общо събрание на акционерите на клуба. Решението накара част от феновете да си тръгнат от сбирката. Председателят на "Левски на левскарите" Димитър Костадинов коментира и отстраняването на Ганев, пише gol.bg

"Днес се извърши поредното посегателство срещу левскарството. Представителят на привържениците на "Левски" беше отстранен от НС с мотиви, които според мен звучат изключително неприемливо - това бил човек, който си позволява да изразява мнение и не слуша кукловодите в "Левски". По-конкретно, защото обявил по медиите, че изпълнителният директор г-н Ивков си вършел добре работата. Ние заставаме твърдо зад това мнение", каза Костадинов пред журналисти след ОС.

Снимка: Lap.bg