ЦСКА ще представи проекта за новия стадион "Българска армия" до месец

Има спекулации, че обявените досега анонси няма да се състоят

17.02.2023 | 10:37 Редактор: Михаела Димитрова
ЦСКА ще представи проекта за новия стадион

ЦСКА ще даде пресконференция, свързана с реконструкцията на стадион "Българска армия". Това ще се случи най-късно до месец, съобщава "Тема Спорт". Очаква се на нея да бъде представен цялостният проект, както и бъдещата визия на съоръжението.

През декември от Борисовата градина започнаха поредица, в която всеки понеделник публикуваха на страницата си във Facebook любопитни детайли за новия стадион.

От началото на новата година обаче разяснителната дейност престана, а започнаха и спекулации, че обявените досега анонси няма да се състоят. От "Армията" обаче преди няколко дни отрекоха.

"Всичко, което ви показвахме като графики, анимации и информация през месец декември, е заложено за изпълнение в реално съществуващия идеен проект, изготвен специално за ЦСКА. Именно по този проект се движим, за да влезем в следващата фаза на техническо изпълнение", обявиха от клуба.

"Нищо от обещаното няма да бъде изменено. Абсолютна неистина е, че заради финансови неволи сме се отказали от построяването на модерно съоръжение. Напротив - едни от най-важните приоритети на ръководството на клуба остава построяването на стадион от най-висок клас", допълват от футболния отбор.


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година