Янчев: ЦСКА 1948 има шанс да постигне целта си - участие в Европа

Наставникът на "червените" е доволен от подготовката на отбора

10.02.2023 | 12:15 Редактор: Вяра Димова
Янчев: ЦСКА 1948 има шанс да постигне целта си - участие в Европа

ЦСКА 1948 има играчите и организацията, които са необходими да постигне целите си - участие в Европа. Това заяви старши треньорът Тодор Янчев на пресконференция, преди подновяването на шампионата в efbet Лига. Първата среща на "армейците" е утре от 12:30 часа на Националния стадион "Васил Левски" срещу "Хебър".

Наставникът на "червените" е доволен от селекцията и проведената подготовка. Според него запазването на ядрото състезатели и привличането на точните попълнения дават възможност на тима му да се цели по-високо от третото място в шампионата.

Треньорът е уверен, че ЦСКА 1948 разполага с футболисти за два равностойни състава и конкуренцията при "червените" е на ниво. Янчев изрази благодарност към клубната управа, че е положила всички усилия срещата с "Хебър" да се играе на Националния стадион "Васил Левски", което ще даде възможност на играчите да се представят максимално добре, пише БГНЕС.

За срещата с тима от Пазарджик Янчев е уверен, че добре е разузнал съперника и е наясно със силните и слабите му страни. "Както се видя и на Световното първенство, няма аутсайдери", смята Янчев. 

Снимка: lap.bg