3 лесни стъпки за регистрация в BetMarket

Създаването на акаунт ще позволи на играчите да се докоснат до цялата гама от предложения

09.12.2022 | 11:30 Редактор: Вяра Димова
3 лесни стъпки за регистрация в BetMarket

Онлайн букмейкърите с лиценз в България се увеличиха с още един. На сцената излиза BetMarket, който обещава да зарадва своите клиенти с атрактивни бонуси и игри, които до момента не са виждани на родния пазар за залози. Компанията е добре позната в хазартна индустрия със своите наземни зали за бинго игри. Но сега е дошло времето да навлезе и в онлайн пространството за залози. За да опитате продукта е необходима регистрация в BetMarket, която става бързо и лесно. Именно създаването на акаунт ще позволи на играчите да се докоснат до цялата гама от предложения, които брандът предлага на своята онлайн платформа. Откриването на игрална сметка ще даде възможност на потребителите да избират между една от трите начални оферти за спорт, казино и бинго.

Регистрацията на сайта е в три основни стъпки и никоя от тях няма да Ви затрудни. Дори няма да Ви отнеме повече от две минути. След като заредите онлайн платформата, в горния десен ъгъл ще забележите бутона "Регистрация", който е оцветен в червено. При натискане на бутона, пред Вас ще се зареди формата за регистрация. Тя е разделена на три етапа - акаунт, лична информация и потвърждение. Всеки един от етапите е задължителен. В информацията по акаунта е необходимо да попълните потребителско име, имейл адрес, парола, повторение на паролата и в последното поле избирате гражданство. В етапа за лична информация трябва да въведете имена и фамилия по документ за самоличност, ЕГН, телефонен номер за връзка, пощенски код, град, адрес, валута и промо код. Имайте предвид, че полето с промо код не е задължително за попълване. Но ако искате да имате достъп до всички начални оферти на бранда, тогава нашият съвет е да въведете бонус код MAXBONUS от Nostrabet. Този етап ще завършите, като се съгласите с правилата и условията за участие на сайта. Третият и последен етап от формата за регистрация е потвърждението. То се активира, ако сте въвели коректно всички данни, включително и че имате навършени 18 години. Тук е моментът да заявите пред букмейкъра, че желаете да получавате информация за актуални промоционални кампании, персонални бонуси, игри и други опции. Това става, като се абонирате за известия.

Втората стъпка от регистрацията е активация на Вашата сметка. На посочения от Вас имейл адрес ще получите активационен линк. Необходимо е да го последвате, за да се легитимирате пред букмейкъра. Регистрацията на сайта на Betmarket става и през мобилно устройство или таблет. Няма ограничение коя операционна система или браузър ще използвате. Единствено ще Ви е необходима добра връзка с интернет.

Третата стъпка е преминаване на процеса по верификация, при който потвърждавате Вашата самоличност. Този процес е задължителен, за да можете да изтеглите Вашите печалби. Процедурата е международно приета и се следва от всеки хазартен оператор. Верификацията на BetMarket също е различна, каквото е мотото на новата компания за онлайн залози. На клиентите е предоставена възможност да си направят едно селфи, след което да прикачат снимката към онлайн платформата. Разбира се, можете да преминете и през стандартната процедура, като заснемете двустранно Вашия документ за самоличност. Процесът по верификация може да се премине и на по-късен етап, а не веднага след регистрация.  

Създаването на акаунт в сайта на BetMarket е задължително, за да могат играчите да се възползват от всички бонуси, игри и услуги. Ако го направите до 12 декември, когато е предвидено официалното стартиране на онлайн платформата, ще участвате в бонус играта за 50 000 лева кеш. Наградният фонд ще се разпредели между всички регистрирани играчи чрез тегленето на томбола. Уникалното е, спечелилият играч има право на избор как да ползва печалбата. Ако пожелае може да изтегли парите си от сметката, без да е необходимо изпълняването на допълнителни условия, като разиграване на сумата или други. Разбира се, наградата може да се използва и за залози на сайта.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!