Кристиано Роналдо може да се озове в "Челси" през януари

Американският бизнесмен Тод Боули иска португалеца на "Стамфорд Бридж"

24.10.2022 | 11:58 Редактор: Тодор Петров
Кристиано Роналдо може да се озове в

Кристиано Роналдо може да се озове в "Челси" през януарския трансферен прозорец, след като вече изглежда нежелан от мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Ерик тен Хаг.

Изглежда почти сигурно, че петкратният носител на Златната топка ще си тръгне от "Олд Трафорд" през януари, но проблем остава огромната му заплата от близо половин милион паунда на седмица. Според британския таблоид "Сън" опция за решение на казуса може да даде собственикът на "Челси" Тод Боули.

Американският бизнесмен искаше португалеца на "Стамфорд Бридж" още през лятото, но тогава треньорът на "сините" Томас Тухел категорично отказа, което влоши отношенията между двамата и скоро след това германецът бе уволнен.

Сега Боули отново проявява интерес към 37-годишния нападател, като най-вероятно новият мениджър на лондончани Греъм Потър няма да се противопостави.

В същото време се твърди, че има опция Юнайтед да прекрати едностранно договора на Роналдо, тъй като счита, че отказът му да влезе в игра срещу Тотнъм е нарушение на контракта. 

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК