Стоилов: В "Левски" трябва да свият уши и да работят здраво след загубата от "Славия"

Той смята, че "Лудогорец" може да допусне още загуби в шампионата, докато е ангажиран със своята европейска кампания

15.10.2022 | 17:10 Редактор: Ирена Бакърджиева

Наставникът на "Левски" Станимир Стоилов говори пред репортери на "Герена" преди утрешния мач със "Септември" (София) в efbet Лига. Специалистът заяви, че футболистите му трябва да свият своите уши и да работят здраво след загубата от "Славия". Той изрази мнение, че "Лудогорец" може да допусне още загуби в шампионата, докато е ангажиран със своята европейска кампания.

"Винаги, когато представянето не е било добро, трябва да реагираш - важно е футболистите да реагират утре и да покажат добра игра. Трябва да се върнем към агресията и динамиката с желание за победа. Медиите използват термина "конско", аз правя разбор, просто казвам какво видях на мача, моето мнение, истината. Това не е конско, не съм привърженик на конско, а на истината. Ще видим утре на мача дали са ме разбрали - там е мястото да покажат, на приказки могат да ми обещават много работи, но е важно на терена", заяви Стоилов.

"Футболистите и треньорите сме всяка седмица на изпити, на терена няма какво да скриеш, там се вижда цялата истина. Трябва да покажат, че са си взели поука от неудачния резултат. Притеснява ме лакатушеното в защита - три мача без гол, след това допускаме. Това е лакатушене, ние сме от стабилните отбори в защита, искам да имаме постоянна стабилност. Понякога допускаме индивидуални грешки, които биват наказани. Трябва да сме по-умни и по-интелигентни всички. Моите амбиции са били явно по-големи, но аз се съобразявам с желанието на "Левски" и аз няма да свалям амбициите и целите. За да нямаме излишни извинения, "Левски" има футболисти, които да компенсират всяко отсъствие. Бари игра 35 мача поред, той има своите качества, естествено, имахме забележки относно неговото развитие, сега нищо не можем да направим, трябва да го заместят тези, които получат възможност - Марин, Ивелин и Илиян", добави той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК