Станимир Стоилов: Без димки ще сме като на представление, футболът не е театър

"Левски" е силен, когато е с феновете си и играе футбол", каза старши треньорът

08.10.2022 | 08:45 Редактор: Ваня Кузманова
Станимир Стоилов: Без димки ще сме като на представление, футболът не е театър

"Това е като лека катастрофа за клуб, който е продал над 6 хиляди абонаментни карти. Не подкрепяме такива прояви, но заради 1-2 привърженици не може да страдат 20 хиляди. "Левски" е силен, когато е с феновете си и играе футбол. Надявам се повече да няма конфронтации и такива случаи“, заяви Станимир Стоилов.

Срещата на стадион "Георги Аспарухов" стартира от 20:00 часа. Както е известно "сините" няма да могат да ползват централната трибуна за предстоящия двубоя. Причината е наказание от мача с ЦСКА.

"Подобни случаи са единични в последната година. На мачове с 20 хиляди души има 10 полицая. Ако нашите привърженици не са дразнени, не създават проблеми – на нашия стадион и в провинцията. Един-два инцидента винаги може да има. Нямаме никакви притеснения. Аз знам, че нашите привърженици искат да гледат "Левски", каза Стоилов, цитиран от gol.bg.

"Естествено някой път са малко по-емоционални, ама то пък без димките ще сме като на театър. Футболът не е театър, така че аз също разбирам по-пламенните фенове. Затова нашите фенове са по-различни. Някой път се получават неща, които не трябва да се случват. От както съм аз, почти нямаме случай, в който да имаме забележки“, добави той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
обикновен средностат
преди 1 година
Неграмотно написана статия с грешки! Не ми вярвате? Проверете! Вдигнете си нивото чрез курсове или самообразование, иначе увеличавате количеството на хората БЕЗ елементарни способности в България! Също може да уволните редакторите си и да спестите пари! Сигнализирай за неуместен коментар