"Юнайтед Груп" има интерес да купи "Левски"?

"Те провеждат одит, който е към своя край", посочи мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков

26.09.2022 | 10:57 Редактор: Ваня Кузманова

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков говори за интереса на "Юнайтед Груп" към клуба. Той разкри, че не е разговарял още с представители на компанията относно бъдеща сделка.

"Нямам представа дали "Юнайтед Груп" харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам – пошегува се легендата на сините. 

"Те провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля, че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици", добави Сираков.

Той обяви, че компанията на сърбина Драган Шолак ще преговаря с тях четиримата (б.а. – него, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров).

"Част от интереса на фирмата към "Левски" се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор", каза той, след като бе запитан за оставката, която Стоилов анонсира, в случай че клубът има нов собственик, пише gol.bg. 

"Като ръководители ще дадем на новия собственик възможност да избере екип, без условия. Това не значи, че те няма да преговарят с Мъри", отсече Сираков.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК