Саша Илич: Трудно ни е след загубата от "Левски", емоциите няма да минат бързо

"Когато изгубиш дерби срещу най-големия си съперник, трябва малко повече време", смята той

23.09.2022 | 14:37 Редактор: Ирена Бакърджиева
Саша Илич: Трудно ни е след загубата от

Треньорът на ЦСКА Саша Илич направи официално изявление във видео за сайта на "армейците", в което говори след двубоя с "Левски".

Сръбският специалист призна, че на всички им е трудно от допусната загуба и заяви, че не са били организирани нормални условия за даване на изявление пред медиите, тъй като по пътя към автобуса на ЦСКА е имало много фенове на "Левски".

Илич разкри също така, че не приема някой от футболистите му да не дава 100% от себе си.

"Със сигурност на всички нас ни е много трудно след загубата от "Левски" - и на играчите, и на мен, и на всички фенове. Най-много съжалявам заради нашите фенове, защото това е мач, за който живеят всички, а ние не играхме на нивото, на което трябваше. И обезсмислихме всички хубави неща, които бяхме направили преди мача с "Левски".

След мача на пътя ни към автобуса имаше много фенове на "Левски", заради които ситуацията не беше нормална. Именно това е причината нито играчите, нито аз като треньор да не говорим след мача. Това няма никаква връзка със загубата - просто не бяха организирани нормални условия за даване на отзиви.

Емоциите не могат да минат така бързо. Когато изгубиш дерби срещу най-големия си съперник, трябва малко повече време. И след мача казах, че единственото хубаво нещо от този мач, ако изобщо може да има нещо хубаво, е, че след мача имаме пауза от 2 седмици. И сега трябва много да работим в психологически план с играчите - да пробваме да се вдигнем и да се върнем в победния коловоз", заяви Илич.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК