Рокади в "Хебър" след загубата от "Ботев", италианските партньори са аут

Според президента на клуба Елизар Спасов освен кадрови ще има и организационни промени

19.09.2022 | 19:37 Редактор: Ирена Бакърджиева

Рокади във ФК "Хебър" след загубата от "Ботев". Италианските партньори ще си тръгнат от Пазарджик, съобщи кметът Тодор Попов, според когото отборът играе грозен футбол. Новината потвърди и президентът на клуба Елизар Спасов.

Непривлекателен футбол и серия от загуби ще доведат до промени в новака в елитната на лига "Хебър" (Пазарджик). Една от тях ще бъде прекратяване на сътрудничеството с италианските партньори.

"Имахме очаквания, които очаквания не се покриха с действителността на нашите партньори и най-вероятно там ще приключи тази сага. Най-вероятно отново ще се върнем към варианта, в който да си разчитаме, както се казва, на собствени сили и средства", заяви кметът на община Пазарджик - Тодор Попов.

Според президента на клуба Елизар Спасов освен кадрови ще има и организационни промени.

"В спортно техническа част ще бъдат нужни решения, включително нови лица. Като не визирам чисто спортно-техническото ръководство, а вероятността и възможността ние да потърсим една фигура на спортен директор или технически, или изпълнителен директор", посочи президентът на ФК "Хебър" - Елизар Спасов.

Той съобщи, че в отбора ще има още 2 нови попълнения, а кметът Тодор Попов подчерта, че гръбнакът на тима трябва да бъде от български футболисти и да се залага повече на момчета от школата на клуба. На фона на слабото представяне на "Хебър", който заема 13-о място във временното класиране, община Пазарджик ще инвестира на 1,5 млн. лв. в изграждането на осветление на стадион "Георги Бенковски", за да отговаря съоръжението на изискванията за домакински мачове в първа лига.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК