България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Атанас Божилов излиза за нов пояс в титаничен сблъсък срещу французин на SENSHI 13

Подготовката минава по план, прегледали сме силните и слабите страни на противника, каза една от звездите на международната галавечер

07.09.2022 | 08:00 Редактор: Елеонора Танева

На 10 септември от 19 часа на плажа пред ресторант "Море" в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена" бойни звезди от цял свят ще се изправят на разгорещената арена на SENSHI в 13 титанични сблъсъци за радост на почитателите на бойните спортове. Изящни техники, боен дух и хъс за победа до самия край ще покажат и двама от най-добрите и перспективни български бойци в новото зрелищно плажно издание на международната бойна галавечер SENSHI – Атанас Божилов и Едуард Алексанян. 

Последни дни от подготовката на един от най-талантливите кикбоксьори Атанас Божилов с неговия треньор Николай Атанасав, който ще се изправи на ринга на новото издание на международната галавечер SENSHI на 10 септември. 

"Подготовката минава по план, прегледали сме силните и слабите страни на противника - французина Хамза Риден. Той има 2-3 много добри комбинации, надявам се да ги блокирам и да не може да ги покаже", каза Атанас Божилов.

Той е световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 и бивш капитан на националния отбор по кикбокс. Божилов има 28 победи и само 2 загуби в професионалната си кариера. 

В рамките на изминалото издание на бойната галавечер извоюва категорично своята 10-а победа на арената на SENSHI.

"Излизам за победа, за поредния пояс на SENSHI и да си остане в България", даде заявка Божилов.

Новото зрелищно плажно издание на международната галавечер на SENSHI 13 ще се проведе на 10 септември на плажа пред ресторант "Море" в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена", където бойни звезди от цял свят ще се изправят на бойната арена в титанични сблъсъци.

Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg. SENSHI 13 се организира със съдействието на професионалната лига на Световния киокушин съюз.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК