"Реал" (Мадрид) постигна четвърта поредна победа с 2:1 срещу "Бетис"

Кралският клуб откри резултата още с първия си удар към вратата в 9-ата минута

03.09.2022 | 22:15 Редактор: Ирена Бакърджиева

В Испания "Реал" (Мадрид) продължава със 100-процентов актив от началото на сезона, след като постигна четвърта поредна победа с 2:1 срещу "Бетис" на Бернабеу.

Тимът от Севиля бе другият отбор от Примиера, който бе стартирал кампанията само с победи, но допусна първата си загуба.

Кралският клуб откри резултата още с първия си удар към вратата. В 9-ата минута Алаба изведе Вини Жуниор сам срещу вратаря и бразилецът с лекота го прехвърли за 1:0. "Бетис" обаче отговори светкавично и малко по-късно Серхио Каналес възстанови равенството след асистенция на Борха Иглесиас.

Лудите моменти на Бернабеу продължиха, но характера и класата на "Реал" си казаха думите и в средата на втората част момчетата на Карло Анчелоти стигнаха до победното попадение. Отбеляза го Родриго след асистенция на влезлия две минути по-рано Федерико Валверде.

До края "Реал" удържа преднината и продължава да води с 12 точки. "Бетис" за момента е втори с девет, но най – вероятно няма да задържи позицията след изиграването на останалите срещи от кръга.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК