Венци Стефанов за мача с "Локомотив" (София): С воля и мъжество ги надиграхме

"Аз мисля, че сме най-симпатичният клуб", коментира президентът на "Славия"

03.09.2022 | 10:32 Редактор: Теодора Патронова
Венци Стефанов за мача с

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов говори след обрата на "белите" с 2:1 над "Локомотив" (София) в малкото столично дерби.

"С воля, с мъжество ги надиграхме. И трите гола са на "Славия", а не на Локото", ката Стефанов минути след края на мача и допълни: "Не до обрат, а да играят така, както играха през второто полувреме. Нещастен автогол, има го и това във футбола. Хубаво е, че се мобилизираха и обърнаха", коментира Стефанов, цитиран от gol.bg

Той даде и оценка на сезона на "Славия" до момента: "По шестобалната – 4,5. Постоянство е ключовата дума за всички отбори и всички футболисти. Когато няма постоянство, няма и резултати".

"Аз мисля, че сме най-симпатичният клуб. Ние изключително налагаме млади, български футболисти. Дано и другите колеги го правят, но май не. Всички мои колеги имат достатъчно акъл. Аз няколко години казвам, че за тези 28 години много съм го ял от това "Вземи го този чужденец за 200 хиляди и ще го продадеш за 2 милиона" и накрая остава вечен спомен, минава и заминава като метеор. Докато българските футболисти, нашите деца, които заслужават да бъдат поощрявани, налагани, за да може да се гордеем с тях, играят по Перник или Лютиброд и накрая гледаш или таксиметров шофьор, или друго. Това е тежък проблем на българския футбол. Много колеги казват, че плещя глупости като видя камера, но накрая ще видите, че съм бил прав", коментира Венци Стефанов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК