ЦСКА 1948 с гневна декларация: ЦСКА показа крайна деградация

"Битката трябваше да се води на терена, а не по трибуните", заявиха от клуба

30.08.2022 | 19:46 Редактор: Искра Ангелова
ЦСКА 1948 с гневна декларация: ЦСКА показа крайна деградация

От ръководството на ЦСКА 1948 излязоха със специална декрларация осъждаща снощните събития на стадион "Българска армия".

"Явни са опитите за режисиране на конфликт между "червените" привърженици и легендите на ЦСКА. Кулминацията на тази пиеса беше поставена в понеделник вечер на стадион "Българска армия". Битката трябваше да се води на терена, а не по трибуните по срамен за "червените" фенове начин", пишат в нея от клуба.

"Няма нужда да коментираме нормално ли е на европейски стадион делегацията на гостуващия отбор да бъде подложена на обстрел от група добре подготвени "фенове", но не можем да оставим настрана друго - отношението на тази част от публиката към легендите на ЦСКА показва крайна деградация на ценностите на "Армията". Или целенасочен план за заличаване на историята на отбора", допълват от ЦСКА 1948.

"Нека битките бъдат на терена, където отборите да покажат високи футболни качества и спортсменство. Това е философията на ЦСКА. И нека винаги бъде така", завършва в декларацията си клубът.

Припомняме ви, че делегацията на ЦСКА 1948 бе атакувана от феновете на "червените", а звездите на Алеята на славата на Любослав Пенев и Стойчо Младенов грубо осквернени.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК