ЦСКА се похвали с нов клубен магазин на "Армията" и нов сайт

Брадли де Нойер е наказан за 2 мача и пропуска реванша с "Базел"

22.08.2022 | 10:35 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА се похвали с нов клубен магазин на

ЦСКА стартира седмицата на решителния плейофен сблъсък с "Базел" в Лигата на конференциите с няколко новини от и извън отбора.

След като клубът потърси правата си и обжалва пред възможните инстанции, наказанието на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача срещу "Сейнт Патрикс" е за общо два мача. Това означава, че защитникът ще остане извън групата в още една среща от европейските клубни турнири, съобщиха от ст. "Българска армия".

От днес билетите за домакинството на отбора на 29.08. вече са в продажба и на касите пред стадион "Българска армия". Работното време е всеки ден между 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме. 

"След получаването на всички възможни разрешителни конструкцията за физическия магазин на ЦСКА вече се поставя. Работата на място върви с пълна сила, като съвсем скоро ще ви зарадваме и с дата за официално откриване. На финалната права сме и с пускането на новия сайт на ЦСКА, където по по-достъпен начин ще намирате официална информация за всичко, свързано с клуба", обявиха още "армейците".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК