ЦСКА разкри всичко за трансферите и желанията на Саша Илич

Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА

29.06.2022 | 13:20 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА разкри всичко за трансферите и желанията на Саша Илич

ЦСКА излезе с официална информация за комуникацията между треньор и ръководство, предстоящите трансфери и разтрогвания.

Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство, уверяват от клуба.

"Основните теми, които се обсъждат в този период, разбира се, са трансферите. И по този въпрос има пълно единомислие. А обобщени накратко фактите звучат така: Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич. Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич", пишат "армейците".

Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекулации, съобщават още от клуба.

"По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора. Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогване на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба", се казва в съобщението.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК