Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

Бойният спектакъл ще се проведе на плажа пред ресторант "Море" в Св. Св. Константин и Елена

24.06.2022 | 10:05 Редактор: Теодора Патронова
Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

На 9 юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена - за пръв път в още по-нестандартна и много екзотична обстановка - на плажа пред ресторант "Море", ще се състои 12-ото издание на зрелищното международно бойно шоу SENSHI. То ще изправи едни срещу други бойни звезди от цял свят.

Сблъсъците ще бъдат още по-зрелищни и класни, а участниците още по-интригуващи и многобройни. Бойната карта на събитието все още е тайна, но грандиозното бойно шоу е гарантирано. То ще се състои от двубои по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI.

Всеки, който иска да се докосне до адреналина на събитието, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена. Билети за събитието ще бъдат пуснати за продажба съвсем скоро.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК