Трансферна бомба: "Левски" представи Ивелин Попов (+ВИДЕО)

Попето: Не искам да плача, но като говорим за "Левски", ми трепва под лъжичката

17.05.2022 | 17:11 Редактор: Здравко Черкезов

"Левски" официално представи първото си лято попълнение Ивелин Попов. Той призна, че иска да сбъдне лична и семейна мечта да спечели трофей със "сините". Попето разкри, че не се е замислял да приеме офертата на клуба.

"Познавам всички и съм щастлив, че тимът е носител на Купата. Цялото семейство е щастливо. Не искам да плача, но като говорим за "Левски" ми трепва под лъжичката. Много пъти съм казал - сменил съм много треньори, но от Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-много. Казват ти неща, които ти помагат за цял живот. Съдбата си знае работата и съм радостен, че така се случи. За "Левски" и Станимир Стоилов ще направя повече, отколкото съм правил в чужбина", сподели Попов. 

"Извървях моя път удачно. "Левски" го е имало е във времето, в което ме нямаше и ще го има вечно. Връщам се с амбиции и мотивация клубът да печели купи и титли, да играе в Европа. Възхищавал съм се винаги на фигури, каквито са в треньорската съблекалня. Феновете крепят отбора. Много истории и приятели ме наказаха да се върна. Запознаха ме какво се случва в "Левски". Дребните неща много ме карат да се замислям, за да се върна в клубаи да дам нещо. През времето съм си построил така къщичката, че като дойде този момент да не съм зависим", каза още халфът.

Попето говори и за потенциала на "Левски".

"На нито един пост не отстъпваме на останалите отбори. Сигурен съм, че следващия сезон "Левски" ще изглежда много по-солиден. Имах и други оферти. Със сигурност, финансовото състояние на "Левски" не е цветущо, но не съм ги разглеждал. Взехме решение, че трябва да се връщаме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов", посочи още той.

Снимка: Levski.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК