Феновете на "Левски" и ЦСКА разграбиха за минути билетите за големия финал

Останали са единични бройки

03.05.2022 | 11:04 Редактор: Тодор Петров

Само за около 20 минути феновете на "Левски" купиха отпуснатите за тях билети за финала за Купа на България срещу ЦСКА. Те са общо 15 000 бройки.

Това не са всички пропуски, които са отпуснати за "сините", тъй като от клуба направиха жест към притежателите на абонаментни карти, за които места ще се пазят до 6 май. Над 3 000 привърженици на "Левски" притежават абонаментни карти. 

Огромен интерес към билетите има и от страна на фенове на ЦСКА. Останали са единични бройки за секторите "Г" и "А", където ще бъдат настанени "армейските" привърженици. От "Българска армия" разпространиха следното съобщение:

Билетите за финала са вече в продажба! Вземи онлайн оттук: bit.ly/3vZi6Y7

Касата на стадион "Българска армия"  е с работно време всеки ден от 10:00 до 19:00 часа до 15 май или до изчерпване на количествата. 

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще бъдат с предимство при закупуване на пропуски за финала за Купата на България, като техните места ще се пазят до 12:00 часа на 9 май (понеделник). Картодържателите от сектор "В" ще бъдат настанявани в сектор "А".

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК