Пардю е готов да води ЦСКА за постоянно, но поиска промени

Ще се върна в понеделник, надявам се като мениджър, заяви той

22.04.2022 | 07:25 Редактор: Тодор Петров
Пардю е готов да води ЦСКА за постоянно, но поиска промени

Временният треньор на ЦСКА Алън Пардю заяви готовността си да остане за постоянно на поста. Специалистът коментира класирането на финал за Купата на България, след като "червените" отстраниха "Славия" с дузпи.

"Няма извинение за начина, по който започнахме мача. Важен е резултатът. Имаме добри новини. Баи е в болницата, но е контактен. Първият гол ни шокира и след това футболистът вкара неочаквано фантастичен гол. Знаехме, че ако отбележат трети гол, ние ще сме аут от турнира. Затова се опитахме да създадем няколко шанса. Но беше трудно за гледане, няма да лъжа", започна той.

"Не мога да променя увереността в тима. Добре, че взехме този резултат в първия мач, защото иначе щяхме да отпаднем пред нашите фенове", сподели Пардю.

"Исках просто да гледам полуфиналите, нямах представа, че ще бъда мениджър. Ще се прибера при семейството си през уикенда, ще говорим и след като се върна, ще се видя и с ръководството. Момчетата са страхотни, харесва ми да работя с тях. Ще се върна в понеделник, надявам се като мениджър. Имаме ресурсите и страстта да се опитаме да се подобрим. Освен това, бих искал да съм сигурен, че нещата, които искам да се променят, ще се случат", обясни специалистът.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК