Треньорът на "Локо" (Пд): Подавам оставка, рибата се вмирисва от главата

"Не мога да кажа, че съм предаден от някои от футболистите", заяви Александър Тунчев

03.04.2022 | 17:23 Редактор: Искра Ангелова
Треньорът на

Треньорът на "Локомотив" (Пловдив) Александър Тунчев обяви, че подава оставка и няма да води "смърфовете" срещу ЦСКА в следващия кръг.

"Само можеше да гадаем как щеше да се развие мачът. Това не се случи, няма смисъл да го коментираме. И да кажа, че не беше справедливо не мога да го върна назад. Това е било решението на съдията. Имаше странни отсъждания през първото полувреме. Нищо не мога да направя, дори да го коментирам. Теренът беше доста тежък. В началото на второто полувреме допуснахме грешки. От там рухнахме. Поемам си своята отговорност. Рибата се вмирисва от главата. Ще подам моята оставка. Явно отборът има нужда от рестарт. Не е само плод на този мач. Има затормозяване в отбора. Може би е дошло времето за промяна", заяви той.

"Със сигурност собственикът ми има доверие. Винаги е бил зад мен. Не мога да кажа, че съм предаден от някои от футболистите. "Локомотив" може да влезе в релси с победи. Надявам се още в следващия кръг да се вдигне и да победи. На този етап няма да съм треньор на "Локо" (Пд) следващия кръг", допълни Тунчев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК