ЦСКА дължи още 750 000 евро, няма да успее да картотекира новия за мача с "Берое"

Адвокатът на "червените" разясни ситуацията около Енес Махмутович

02.04.2022 | 12:20 Редактор: Искра Ангелова
ЦСКА дължи още 750 000 евро, няма да успее да картотекира новия за мача с

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разясни ситуацията около новото попълнение на "армейците" Енес Махмутович.

ЦСКА няма да успее да картотекира Махмутович за днешното домакинство на "Берое", като причината се крие в парите, които "червените" дължат на бившите си играчи Бернардо Тенгариня, Гуидо ди Вани, Нилсон Антонио, Сержиньо и неговия агент Франсиско Морено. Те са в размер около 750 000 евро. Работи се върху това той да получи картотека. По-скоро няма да е на линия за мача с Берое, но има шанс и да бъде. Има технически неща, които трябва да бъдат изчистени съвсем скоро. Те са свързани с лицата, на които дължим пари. С тях имаме постигнато споразумение", заяви Трендафилов.

"Считахме, че всичко е готово, но излязоха дребни детайли, върху които се работи в момента и ще им бъде платено разсрочено. Съвсем дребни неща, така че може да се каже, че сме на финалната права. Трябва да се обсъди начина, по който да им бъде платено", допълни той.

"Колкото до Махмутович може и да бъде на линия. Ако не за срещата с Берое, то със сигурност за следващата ще е на разположение на треньора Стойчо Младенов", каза още Трендафилов пред "Мач Телеграф".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК