Лидерът на Сектор "Г": В петък ще има огромен протест пред Министерския съвет

"Тогава ще видите едно безпрецедентно обединение между големите български отбори", каза Кюстендилеца

28.03.2022 | 12:41 Редактор: Искра Ангелова

Лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че в петък се подготвя голям протест пред Министерския съвет, на който ще присъстват голяма част от футболните ни клубове. Това той обяви на базата в "Бояна", пред която днес се организира протестен палатков лагер от ЦСКА в подкрепа на Димитър Бербатов.

"Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Безумие и пълна подкрепа за нашия директор Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са показали, че са изключително дебелокожи и безочливи. В петък ще правим огромен протест през Министерски съвет. Няма да оставим нещата така и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора", каза Иван Велчев.

"Тук можем да си скандираме колкото искаме. В петък ще видите едно безпрецедентно обединение между големите български отбори. Това, че някои директори и собственици на клубове са зависими по един или друг начин от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се иска да има палатков лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим денонощно 24/7", допълни той.

Вижте повече подробности в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК