Привикаха на разпит Бербатов: Дадохме нещата, които имаме като информация

Заедно с него бяха и двама от членовете на екипа му - Петър Величков и Борис Станков

28.03.2022 | 12:31 Редактор: Искра Ангелова
Привикаха на разпит Бербатов: Дадохме нещата, които имаме като информация

Димитър Бербатов се яви в Главна дирекция "Национална полиция" тази сутрин. На излизане от сградата на ГДНП в столичния квартал "Младост" 4, той обясни и какво се е случило по време на самия разпит, но детайлна информация отказа да съобщи. Кандидатът за президент на БФС е бил привикан, за да потвърди информация по сигнали срещу БФС, които са били подадени от различни клубове.

"Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме и нещата, които имаме като информация и това беше. Правихме го вече няколко пъти, така че сме свикнали. Повече информация органите на реда могат да ви дадат. Предполагам, че това е информация, която не трябва да се изнася. Факт е, че сме тук. Това доказва, че клубовете, което са ни дали като информация, а ние сме длъжни да го направим. Има си компетентни органи. Наше задължение като граждани е да подкрепим това, което има в сигнала", сподели Димитър Бербатов, цитиран от БДНЕС.

"В какъв срок очаквам развитие по случая? Не мога да се ангажирам със срокове, има си компетентни органи. Нашето задължение като граждани е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала", добави той.

Заедно с него в Главна дирекция "Национална полиция" бяха и двама от членовете на екипа му - Петър Величков и Борис Станков. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК