Томас Тухел не се предава: "Челси" ще играе, докато има екипи и автобус 

"Ситуацията се променя всеки ден", заяви мениджърът на лондончани

11.03.2022 | 14:33 Редактор: Ваня Кузманова
Томас Тухел не се предава:

Мениджърът на "Челси" Томас Тухел заяви, че ще се радва да продължи да води тима въпреки наложените санкции срещу собственика Роман Абрамович, но призна, че ситуацията на "Стамфорд Бридж" е извън негов контрол.

Вчера британското правителство наложи тежки санкции на Абрамович, които означават, че той не може да продаде "сините", като лондонският клуб е със силно ограничени възможности за дейност. Едно от ограниченията гласи, че "Челси" не може да харчи повече от 20 хил. паунда за гостуванията на тима, което прави изключително трудно пътуването до Франция за гостуването на Лил в Шампионската лига следващата седмица.

"Не знам дали съм притеснен, но сме наясно със ситуацията, която се променя всеки ден. Няма какво да направим по въпроса. Аз се радвам да бъда тук, продължавам да съм щастлив, че водя един силен отбор. Знам, че има много шум около нас, но ние се концентрираме върху футбола и даваме най-доброто от себе си", коментира Тухел след успеха над "Норич Сити" миналата вечер.

"Вчера не очаквах, че ще се случи такова нещо и не знам какво ще стане утре. Нека видим как ще се развие ситуацията. Всички могат да са сигурни, че ще запазим концентрация върху футбола. Докато имаме достатъчно екипи и автобус, който да ни кара до мачовете, ще даваме всичко от себе си", допълни треньорът на "Челси", цитиран от gol.bg  

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК