Роналдо: Знам, че не ми остават още много години на терена, но искам още трофеи

"Мисля, че няма друг играч в историята, който да достигне това", заяви звездата на "Манчестър Юнайтед"

25.02.2022 | 21:00 Редактор: Искра Ангелова
Роналдо: Знам, че не ми остават още много години на терена, но искам още трофеи

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо призна в интервю за DAZN, че не му остават да играе още много години, но се надява да продължи да печели трофеи. 

"Знам, че не ми остават още много години, преди да спра да играя. Надявам се да са още 4 или 5, но най-вече се надявам да продължа да печеля трофеи", пожела си португалецът.

"Животът ми досега беше много хубаво пътуване. Оставих следа на всички места, през които минах. Мисля, че няма друг играч в историята, който да достигне това. Като цифри може и да го достигне, но не знам дали ще има гордостта да каже: "откъдето и да минах, оставих следата си". Мен това ме прави щастлив", казва голмайсторът, цитиран от gol.bg.

"Човек трябва да е интелигентен и да си признае, че на 8, на 20 или на 25 години не е същото като на 35 години. Тук идват зрелостта, опитът, интелигентността, които ти позволяват да разбереш, че губиш някои неща, но печелиш други. А също и, че трябва да поддържан нужния баланс, за да продължаваш да се състезаваш на най-високо ниво", добави Роналдо.

Кристиано Роналдо е голмайстор на "Манчестър Юнайтед" през този сезон, като до момента е реализирал 15 попадения, и през уикенда трябва да играе в шампионатния мач срещу "Уотфорд".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК