Ако Роналдо иска да напусне - ръководството на "Ман Юнайтед" няма да го спира

Нападателят се завърна на "Олд Трафорд" в опит да изведе "червените дяволи" до триумф с нови трофеи

20.02.2022 | 21:25 Редактор: Искра Ангелова
Ако Роналдо иска да напусне -  ръководството на

Ръководството на "Манчестър Юнайтед" няма да спира Кристиано Роналдо, ако португалецът сам пожелае да напусне през лятото на 2022 година, съобщават британските медии.

Нападателят се завърна на "Олд Трафорд" в опит да изведе "червените дяволи" до триумф с нови трофеи. За момента "Юнайтед" има шанс да спечели само Шампионската лига, а 20-кратните шампиони на Англия са в битката за топ четири във Висшата лига.

37-годишният Роналдо се завърна в "Манчестър" през миналото лято, но това е повече панически ход от страна на клубното ръководство, категорични са специалистите във Великобритания. Шампионът "Манчестър Сити" беше съвсем близо до това да привлече голмайстора в състава си, но в последния възможен момент "Юнайтед" отправи оферта към Кристиано, който получава изключително висока заплата. За трансфера съдейства и легендарният Алекс Фъргюсън, предава БТА.

Роналдо на няколко пъти намекна, че не се чувства щастлив във втория си престой в Англия. Обстановката в съблекалнята на "Юнайтед" също не се нрави на звездата, както и работата с новия временен мениджър Ралф Рангник.

Настоящият договор на Кристиано Роналдо с Манчестър Юнайтед е за две години.

"Червените дяволи" нямат никакви сериозни успехи у дома и в Шампионската лига след раздялата си с легендарния мениджър Алекс Фъргюсън през лятото на 2013 година.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК