Всички бойци преминаха успешно кантара преди битките от SENSHI

 Едуард Алексанян и Александър Петров застанаха пред камерата ни

25.02.2022 | 14:15 Редактор: Теодора Патронова

SENSHI се завръща с нови интригуващи битки. 11-ото издание на веригата ще се проведе във Варна на 26 февруари от 19:00 часа. То ще бъде излъчвано на живо от телевизия Bulgaria ON AIR.

Преди броени минути приключи официалният кантар преди бойната галавечер SENSHI в Св. св. Константин и Елена. Изданието на веригата ще ни предложи 11 битки с 22 бойци от 13 различни държави. България ще има петима представители, които влизат в битките на ринга. 

"Този път малко по-трудно ги свалихме килограмите. Но успяхме да навлезем в категория. Успешно минахме кантара. Когато стъпвам на ринга на SENSHI, наистина се чувствам все едно съм си вкъщи", каза Едуард Алексанян. 

"Това ще ми бъде второ участие. Има доста голяма емоция и заряд. Нямам търпение да изляза на ринга и да покажа какво мога", коментира Александър Петров.

Всички бойци преминаха успешно кантара, за да се качат на ринга на SENSHI утре от 19 часа в "Двореца на културата и спорта" във Варна.

Любителите на бойните спортове могат да закупят билети за битките и да изгледат гладиаторските мачове от първия ред на залата. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК