Шампионът Сергей Браун е готов за голямата битка на SENSHI 

Предстоят 11 големи двубоя между 22-ма бойци от 13 държави

25.02.2022 | 08:56 Редактор: Тодор Петров

Утре от 19 часа се поставя началото на 11-ото издание на SENSHI, което ще се проведе в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. То ще бъде излъчено на живо по телевизия Bulgaria ON AIR.

Предстоят 11 големи двубоя между шампиони по бойни спортове. Участие в битките ще вземат 22-ма бойци от 13 държави. 

Петима от изявените ни бойци ще вземат участие в 11-ото издание на SENSHI - Драгомир Петров, Петър Стойков, Атанас Божилов, Едуард Алексанян и Александър Петров.

Двама чужденци ще се изправят за големия пояс на веригата - Сергей Браун и Никола Тодорович. И двамата са световни шампиони, а пандемията на няколко пъти отложи двубоя помежду им. 

Сергей Браун неведнъж се е качвал на ринга на SENSHI, а миналата година дори спечели "Шлема на Спартак" от Националната асоциация на бойните спортове за цялостен принос към веригата.

Пред пратеника ни от Спортът ON AIR Моника Симеонова той сподели, че се чувства много добре в България, а подготовката му е преминала успешно. Готов е за кантара, но преди това много се е притеснявал Ковид отново да не отмени двубоя.

"Гледаме и следим боевете на моя съперник. Възрастта вече оказва значение. Радвам се, че имам възможност да се бия с млади бойци, готови сме за това. Наградата "Шлема на Спартак" ми дава много сила и енергия, беше голям фурор, всички медии съобщиха за него", каза Браун пред Bulgaria ON AIR.

Организаторите и Boec.bg са подготвили награди, включително билети за първия ред на бойната галавечер. Билетите за SENSHI са в продажба в мрежата на Eventim. Те са на цени от 10 и 20 лв. През Eventim всеки може да си резервира и VIP маса, от която да наблюдава сблъсъка на титаните от още по-близо.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК