Bulgaria ON AIR излъчва на живо титаничните бойни сблъсъци от SENSHI 11 на 26 февруари

11-ото издание на професионалната международна галавечер ще предложи на зрителите 11 ожесточени гладиаторски двубоя

24.02.2022 | 10:00
Bulgaria ON AIR излъчва на живо титаничните бойни сблъсъци от SENSHI 11 на 26 февруари

Голяма доза адреналин, грандиозно бойно шоу и титанични сблъсъци между професионални бойци от 13 държави е подготвила Bulgaria ON AIR за зрителите в ефира си тази съботна вечер. Специално за почитателите на бойните спортове от 19:00 часа националната телевизия ще излъчи на живо 11-ото издание на професионалната международна галавечер SENSHI.

Новото издание на ожесточения сблъсък на титаните ще се проведе на 26 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, където най-големите запалянковци по бойните спортове ще могат да проследят епичните двубои от първите редове. Билети за събитието продължават да са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Еventim.bg.

За всички онези, които нямат възможност да се насладят на зрелищния боен спектакъл в морската столица от първи ред, телевизия Bulgaria ON AIR, която е специален медиен партньор на галавечерта, ще излъчи на живо в ефира си дългоочакваното събитие от веригата SENSHI.

Начален час на сблъсъка на титаните в 11-ото издание на престижната галавечер ще бъде даден точно в 19:00 часа, когато на разгорещения ринг един срещу друг ще се изправят професионални бойци от 13 държави в 11 ожесточени и оспорвани гладиаторски битки. Повече информация за двубоите може да откриете на уебсайта на SENSHI – senshi.com.

Специално за SENSHI 11 в страната ще пристигнат и К-1 величията - трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Те ще имат нелеката задача да реферират и коментират двубоите на ринга. Специален гост, рефер и коментатор в новото издание на SENSHI ще бъде и грандиозният ветеран и шампион от веригата "K-1 Max" Алберт Краус.

Не пропускайте да станете част от титаничните сблъсъци и проследете 11-ото издание на професионалната международна галавечер SENSHI - на 26 февруари от 19:00 часа на живо по Bulgaria ON AIR.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър" и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.