Бързо ли е създаването на акаунт в Бетано?

Процедурата е стандартна и позната

15.02.2022 | 15:37 Редактор: Жаклина Иванова
Бързо ли е създаването на акаунт в Бетано?

Преди да започнете своето хазартно изживяване, независимо кой букмейкър изберете, е абсолютно необходимо да си направите съответна регистрация. По този начин започва цялото ви хазартно пътешествие, съответно и ще бъдете въведени в света на страхотните оферти на всеки бетинг оператор. Процедурата е стандартна и позната, като това важи и за betano.bg регистрация, която ще ви въведе в домейна на най-новия гемблинг бранд по родните ширини. Някои, които нямат предишен опит с хазартни компании, навярно се чудят дали си заслужава и дали ще се наложи да отделят прекалено много време. В следващите редове ще разгледаме как преминава стандартно тази процедура.

1. Направете своята регистрация

За начало трябва да влезете в сайта на Betano и натиснете на "Регистрация", откъдето вече ще ви излязат две възможности - да създадете профил с Facebook или Google, или да използвате собствения си имейл адрес директно. Първата опция гарантира, че компанията ще вземе част от данните ви през двете социални мрежи, докато при употребата на мейл ще трябва всичко да пишете сами.

Оттам насетне ще ви излезе регистрационна форма, с данни от сорта на имена, постоянен адрес, ЕГН или друг уникален идентификационен номер, пол, телефонен номер и др. Като цяло, тази част ще ви отнеме не повече от 5 минути. Накрая ще бъдете попитани за банкови данни и метод за разплащане, за да можете да депозирате и теглите средства. Ценното ви време обаче няма да бъде загубено.

2. Активиране на акаунта

След като приключите с попълването на всякакви данни, може да преминете към двойната активация. Ще получите верифициращи кодове на СМС и на мейл, като вашият профил ще бъде създаден чак, след като потвърдите и от двете места, че това наистина сте вие и че въведените данни са актуални. По този начин компанията иска да се увери, че работи с реални хора, получавайки истински имейл адрес и телефонен номер. Все още остана обаче една финална стъпка.

3. Верификация

Това също е изключително добре позната процедура, която присъства при всички лицензирани бетинг брандове. Тя е задължително условие, поставено от Държавната комисия по хазарта, за да бъде издадено разрешително за дейност в България. Целта е съвсем прозаична, но пък с голяма обществена значимост - да се предотвратят всякакви злонамерени и криминални практики, от типа на изпиране на пари, източване на чужди данни и др. Успешното завършване на верификационния процес е абсолютна предпоставка, за да можете да теглите средства от новосъздадената си сметка в Betano след това.

Не бива обаче да се стряскате, тъй като процесът е стандартен и не прекалено ангажиращ. Тази стъпка включва двустепенна верификация, като трябва да представите два отделни документа. Betano изисква да ги снимате двустранно, като не е необходимо да ги сканирате или да им правите копия. С камерата на телефона ви също е напълно възможно.

От една страна, трябва да изберете документ, удостоверяващ самоличността ви - дали ще е лична карта, паспорт или шофьорска книжка, решението е изцяло ваше. След това трябва да представите и документ, удостоверяващ историята на транзакциите ви, с което да се установи къде се намирате и дали имате наложени ограничения по отношение на банковите операции. Банково извлечение или разписка за заплатени комунални услуги ще е напълно достатъчно. А след това може да се облегнете на канапето си и да започне истинската забава!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК