Само за седмица: Феновете на ЦСКА събраха близо 370 000 лв.

"Дарения се превеждат от почти всяка точка на планетата", съобщиха от сайта на "червените"

09.02.2022 | 17:40 Редактор: Искра Ангелова
Само за седмица: Феновете на ЦСКА събраха близо 370 000 лв.

Почти 370 000 лв. са дарили дариха привържениците на ЦСКА в първата седмица на кампанията, която бе организирана по тяхна инициатива след осъдителното решение на КАС и ФИФА по делото "Бенжелюн", съобщиха от сайта на "червените".

5380 фенове са превели точно 368 250 лв., като допълнителни суми продължават да постъпват в сметката на 31-кратните шампиони и в момента.

"Дарения се превеждат от почти всяка точка на планетата, което за пореден път показва, че любовта към ЦСКА не познава граници и наши сънародници на хиляди километри от Борисовата градина продължават живо да се вълнуват от съдбата на четирите свещени букви", допълват от "Армията".

От ЦСКА уточняват, че кампанията продължава, а желаещите могат да превеждат пари на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIC: FINVBGSF

Paypal: payment@cska.bg

Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Варна
преди 2 години
Защо Гриша Ганчев и феновете трябва да плащат задълженията на Перничаните, които не са плащали заплатите навреме в ЦСКА преди десет години? При това за футболисти, които никой не помни! Но пък с това отсъждане се слага край на спекулациите за ЦСКА! Защото поради каква причина отбора трябва да плаща на тези футболисти играли през 2011 и 2012 година, ако не са ЦСКА! Затова и феновете дариха стотици хиляди лева, а ръководството ще даде милиони за тези анонимници, които са били резерви в ЦСКА! Сигнализирай за неуместен коментар