Сираков: Думите на министър Василев са обидни за цялата левскарска общност

Според собственикът на "сините" думите на спортния министър не отговарят на истината

12.01.2022 | 20:45 Редактор: Искра Ангелова
Сираков: Думите на министър Василев са обидни за цялата левскарска общност

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на ПФК Левски се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност". Това обяви собственикът на Левски Наско Сираков в изявление на официалния сайт на клуба.

Поводът за думите на Сираков е вчерашното изказване на спортния министър Радостин Василев, който заяви, че е обсъждал проблемите със стадион "Георги Аспарухов" с главния архитект на Столичната община Здравко Здравков.

Според Сираков думите на спортния министър не отговарят на истината.

"На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с "ПФК Левски". Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици – за козирката на стадион "Георги Аспарухов". Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион "Георги Аспарухов" ще струва колкото построяването на самия сектор", се казва в изявлението на Сираков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК