Майката на Джокович: Държат го като затворник, има хлебарки, храната е ужасна

Опитваше се да заспи, но не можеше, проплака Диана Джокович

07.01.2022 | 10:28 Редактор: Тодор Петров
Майката на Джокович: Държат го като затворник, има хлебарки, храната е ужасна

Майката на Новак Джокович - Диана, също скочи в защита на своя син, който е затворен в центърът за настаняване на бежанци в Мелбърн. Световният номер 1 в тениса бе настанен там, след като му бе отказано да влезе в Австралия, тъй като няма ваксинационен сертификат.

"Държат го като затворник, условията са ужасни. В хотела, ако това може да се нарече хотел, има хлебарки, храната е ужасна", оплака се майката на тенисиста. 

Джокович ще трябва да изчака във въпросния център до понеделник, когато съдът ще разгледа неговата жалба срещу отказаната му виза и ще бъде взето крайно решени дали той ще може да участва в Откритото първенство на Австралия. 

"Говорих с него преди няколко часа, той е добре, разговаряхме за няколко минути. Опитваше се да заспи, но не можеше. Можете да си представите как се чувствам като майка, чувствам се ужасно през последните 24 часа. Държат го като затворник, не е честно, не е човешко. Надявам се той да остане силен, ние също се опитваме да му дадем сили. Надявам се да спечели", сподели Диана в Белград, цитирана от dnes.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Сондьо
преди 2 години
A ако мамин Новак не беше отишъл там, сакън....след като вижда,че Австралия вече не е нормална държава. Ама не, да не вземе да изпусне някой долар.... Сигнализирай за неуместен коментар