Младенов: Надявам се ротациите, които правим, да донесат по-големи успехи през 2022

"Червените" стартираха подготовка за пролетния полусезон

05.01.2022 | 20:12 Редактор: Елеонора Танева
Младенов: Надявам се ротациите, които правим, да донесат по-големи успехи през 2022

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево. Днес на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в отбора, както и капитанът Юрген Матай, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Втората група футболисти, които ще преминат изследвания, ще се присъедини към съотборниците си на 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското ръководство ще се отправят турския курорт Алания, където тимът ще бъде на лагер.

"На лагера в Турция очаквам да подготвим футболистите по най-добрия начин, за да стартираме пролетния дял от първенството с победа срещу "Локомотив" (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат много по-успешни през пролетта. Всеки футболист ще получи своя шанс и вярвам, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем максимална ползва от предстоящите контроли срещу съперниците по време на лагера", заяви треньорът на ЦСКА, цитиран от gol.bg.

"Армейците" потеглят към Терминал 2 на Летище София в 19:20 ч. в четвъртък, като преди полета за Турция Стойчо Младенов ще бъде на разположение на медиите.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК