"Арсенал" и "Тотнъм" громят на Коледа, "Уест Хям" падна вкъщи с 2:3

"Шпорите" вече имат 29 точки и остават сериозен претендент за Топ 4

26.12.2021 | 19:19 Редактор: Жаклина Иванова

Хари Кейн се разписа във втори пореден мач, а "Тотнъм" продължи с възхода си, като се справи с "Кристъл Палас", печелейки с 3:0 в двубоя от 19-ия кръг на Висшата лига.

С успеха "шпорите" вече имат 29 точки и остават сериозен претендент за Топ 4, тъй като са с 3 мача по-малко. "Палас" е в средата на класирането с 20 точки.

"Арсенал" разби с 5:0 "Норич" като гост и продължава да защитава мястото си в Топ 4 на класирането във Висшата лига, като вече е само на 3 точки от третия "Челси", който е с мач по-малко.

С два гола на Букайо Сака и по един на Киърън Търни, Александър Лаказет и Емил Смит Роу "артилеристите" стигнаха до четвъртия си пореден успех в първенството, пише gol.bg.

"Уест Хям" продължи с лошите резултати, губейки с 2:3 от "Саутхемптън" у дома в 19-ия кръг на първенството. "Чуковете" на два пъти изравняваха, но останаха с празни ръце, като в последните си 7 мача имат само един успех.

С 28 точки хората на Дейвид Мойс бяха изпреварени от "Тотнъм" и вече са 6-и, а вероятно ще бъдат надминати и от "Ман Юнайтед". По-лошото е, че лондончани са вече на 7 точки от Топ 4. "Светците" пък дишат по-спокойно с 20 точки.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК