ЦСКА трябва да плати близо 1 млн. лв., обжалва съдебното решение

Развитието по казуса с Бенжалюн ще има следващата пролет

16.12.2021 | 10:27 Редактор: Ваня Кузманова
ЦСКА трябва да плати близо 1 млн. лв., обжалва съдебното решение

ЦСКА е обжалвал решението на Швейцарския върховен съд по делото с Юнес Бенжалюн, което задължава клуба да плати близо един милион лева. Това заяви пред "Тема Спорт" адвокатът на червените Станислав Трендафилов. 

"Решението продължава линията от становища на КАС, че нашият клуб е спортен и исторически наследник на фалиралото дружество. Ние сме подали жалба, като сме представили всички нужни документи, че този световно неизвестен футболист е имал възможност да изрази своите претенции пред синдик Дора Милева, когато тя разпределяше парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Той не се е възползвал от този шанс. На база на всички предишни решения на КАС сме оптимисти, че и този път крайното постановление ще е в наша полза", заяви Трендафилов.

Очаква се развитие по този въпрос да има през пролетта на следващата година. Припомняме, че Бенжалюн дойде на "Армията" през сезон 2012/13 с тригодишен договор, но така и не записа официална среща, напускайки Борисовата градина скоропостижно.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК