Роналдо остана 6-и за "Златната топка", хвърли тежки обвинения срещу "Франс футбол"

Португалецът обвини Паскал Фере в лъжа

29.11.2021 | 23:28 Редактор: Искра Ангелова
Роналдо остана 6-и за

Кристиано Роналдо използва профила си в Instagram, за да отправи тежки обвинения към главния редактор на "Франс Футбол" Паскал Фере, който наскоро разкри, че португалецът му доверил, че единствената му амбиция е да завърши кариерата си с повече "Златни топки" от Лионел Меси, информира gol.bg.

Голямата звезда на "Манчестър Юнайтед" определи това твърдение на журналиста като лъжа и добави, че винаги е искал да поздравява победителите, но Фере е изрекъл втора лъжа, опитвайки се да обясни днешното му отсъствие от церемонията.

Ето и цялото изявление на Роналдо:

Днешният резултат обяснява изказванията на Паскал Фере от миналата седмица, в които той твърди, че съм му доверил, че единствената ми амбиция е да завърша кариерата си с повече "Златни топки" от Лионел Меси. Паскал Фере лъже, за да популяризира себе си и да рекламира изданието, за което работи. Неприемливо е човекът, отговорен за присъждането на такава престижна награда, да лъже по този начин, проявявайки абсолютно неуважение към някой, който винаги е уважавал "Франс Футбол" и "Златната топка". Днес той отново излъга, оправдавайки отсъствието ми от церемонията с несъществуваща карантина.

Винаги искам да поздравя тези, които печелят, защото спортсменството и феърплея ръководят кариерата ми от самото начало. Правя го, защото никога не съм срещу никого. Винаги печеля за себе си и клубовете, които представлявам. За себе си и тези, които ме обичат. Не печеля срещу никого.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да печеля национални и международни трофеи за моите клубове и националния отбор на моята страна.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да бъда добър пример за всички, които са или искат да бъдат професионални футболисти.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да оставя името си записано със златни букви в историята на световния футбол.

Ще завърша с това, че съм концентриран единствено върху следващия мач на "Манчестър Юнайтед" и върху всичко, което все още можем да постигнем през този сезон заедно с моите съотборници и нашите привърженици.

Останалото? Останалото е просто останалото..."

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК