Младенов: Държавата подкрепя Делиормана и "сините", а от ЦСКА само иска наеми

Съсипаха ни, споделя треньорът на "армейците" пред феновете

22.11.2021 | 08:32 Редактор: Тодор Петров
Младенов: Държавата подкрепя Делиормана и

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов участва в онлайн предаване на привърженици на тима. Феновете бяха подготвили доста въпроси за наставника, сред които и няколко неудобни, а той бе откровен с тях.

"Искам ЦСКА отново да е такъв, какъвто винаги е бил. Да бъде шампион, да участваме в Шампионската лига. Знаем, че имаме голяма армия срещу себе си в лицето на Делиормана, който се радва на подкрепа от държавата и федерацията", заявил Младенов, пише "Тема спорт".

"Дадоха им веднъж 48 милиона, друг път 30 милиона… На нас кога някой ще даде нещо? Искат всеки месец наеми. На "сините" им построиха сектор, парите за който трябвало да се върнат от продадени билети. Кога ще се случи това? И сега същите хора пак им помагат. Тези, които работят против ЦСКА", казва още Екзекутора на "Ливърпул".

"Съсипаха ни. Питам Борислав Михайлов, когато ни отнеха лиценза за Европа, той пусна ли един имейл, един факс до ЦСКА, в който да предупреди за това, което може да се случи? Истината е такава и трябва да я казваме", споделя още Младенов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
гост
преди 1 година
Както винаги на Тройчо я топката му крива,я тревата била по-тъмно зелена,я вятърът му направил номер...и каквото се сетите още!!! Сигнализирай за неуместен коментар