Младенов или Пардю - кой ще прави селекцията в ЦСКА?

Не е ясно на кого ще се довери ръководството за новите играчи през зимата

12.11.2021 | 12:05 Редактор: Тодор Петров
Младенов или Пардю - кой ще прави селекцията в ЦСКА?

Алън Пардю е бил основната движеща сила в лятната селекция на клуба. Докато Любослав Пенев бе треньор на "армейците", британецът изпълняваше функциите на технически директор, а след напускането на Ел Голеадор и Стойчо Стоилов получи нова роля - съветник на акционерите в ЦСКА.

Британецът вече е водил разговори с над една дузина футболисти преди затварянето на летния трансферен прозорец. Именно негова е била главната роля при привличането на Хамза Чатакович, Йоан Баи, Яник Вилдсхут, Жуниор Нзила и Томас Лам.

Все още не е ясно кой ще е моторът за зимната селекция на "Българска армия". На няколко пъти Стойчо Младенов обяви, че е получил цялата спортно-техническа власт в клуба. Не е сигурно обаче, че ръководните фактори в Борисовата градина ще се откажат с лека ръка от връзките и силните позиции на Пардю в Западна Европа. 

Не е изключено в ЦСКА да опитат да изградят тандем между двамата, като последната дума по завършването на сделките да имат собствениците, пише "Тема спорт"

По време на досегашните си престои на “червените” Младенов винаги еднолично е правил селекцията. Сега обаче ситуацията е различна… 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК