Мъри Стоилов: Искаме да върнем "Левски" на народа

Футболистите сами трябва да се молят да подпишат с нас, добави треньорът

21.11.2021 | 16:17 Редактор: Елеонора Танева
Мъри Стоилов: Искаме да върнем

"Левски" има нужда от всяка победа и най-вече има нужда от добри игри и качество в играта. "Ботев" Враца са отбор, който играе доста комбинативен футбол, с голяма увереност, без да се притесняват чужд или собствен терена. Това заяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов преди утрешния мач между двата отбора.

"Имаме да взимаме футболен реванш от отбора на Враца, те бяха по-добри в първия мач, надявам се на наш стадион и пред нашата публика да направим добър мач", добави треньорът.

Той уточни, че по негово желание са подновени договорите на младите футболисти, защото тренират добре, работят и имат желание да се развиват. 

"Левски" предлага договори, но няма да се молим на някого. Трябва да направим така, че футболистите да се молят да подписват с "Левски". Това ще зависи от целия клуб и от мен като треньор. Клубът трябва да се върне на предишното си име и авторитет. Имаме интерес към много футболисти, където първенствата свършват, за да можем да ги взимаме като свободни агенти и да не плащаме трансферни суми", уточни Мъри Стоилов, цитиран от gol.bg.

Треньорът уточни, че Сдружението на феновете трябва да бъде документално изпипано. 

"Казах и на феновете да питат, ако имат притеснения. Сдружението ще бъде на всички привърженици. Всеки да има право на глас за избор на президент. Опитваме се да направим така, че "Левски" да се върне на народа и да осигурим част от финансирането на клуба. И Сираков изрази подкрепа. Акциите ще се прехвърлят, когато се събере голяма масовост.  Няма да бъде толкова бързо. По-важно е в момента клубът да бъде стабилизиран финансово", коментира още Стоилов.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК