Удар по "Левски": Гара Дембеле направи скандални разкрития

Той разказва, че е бил подложен на вливания по време на престоя си в България

10.11.2021 | 13:09 Редактор: Жаклина Иванова
Удар по

Бившият нападател на "Левски" Гара Дембеле направи интересни разкрития в документален филм на "Екип". Голмайсторът разказва, че е бил подложен на вливания по време на престоя си в България, а след като е пристигнал в Германия се е оказало, че тялото му има забранени вещества, според немските стандарти.

Дембеле участва във филма "Разбити съдби", в който разказва за сложната си кариера. Напуска "Оксер", а след това не е му се получават пробите в "Ливърпул", тъй като в тялото му са открити следи от канабис.

Следва арестуване в Рим, след като е обвинен в опит за изнасилване, но после е оправдан. Прави изключителен сезон в "Левски" през 2010-2011 година, когато вкарва 37 гола в 39 мача. Именно в България обаче открива изненадващи методи прилагани в клуба, пише gol.bg.

"В България, с края на всеки мач от Лига Европа, имахме вливания. Имаше медицинска сестра с бяла престилка. Сваляш бутонките си и ти правят вливания, защото предстояха други мачове, след два или три дни. Нямам идея какво ни инжектираха", казва Гара Дембеле.

"Единственото, което мога да гарантирам е, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които не бяха позволени там. Всъщност, когато пристигнах в Германия, бях с допинг. Имах някакви хормони, не знам...", сподели още Дембеле.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК