Страховит "Реал" разгроми "Шахтьор" с 5:0 в ШЛ

За срамната загуба помогна и автогол на Серхий Кривцов

20.10.2021 | 07:38 Редактор: Елеонора Танева
Страховит

"Реал" (Мадрид) си го изкара на "Шахтьор" (Донецк) за срамната загуба от "Шериф" (Тираспол) в предишния кръг на Шампионската лига - разгромна победа с 5:0 на Олимпийския стадион в Киев.

Над всички в мача бе намиращият се в невероятна форма от началото на сезона Винисиус. Бразилецът уби интригата в мача в началото на второто полувреме с два гола (50 и 56), а след това асистира за попадението на Родриго (65).

В края на първата част Серхий Кривцов си отбеляза автогол, а в заключителните минути на срещата Карим Бензема реализира дежурното си попадение, информира gol.bg.

Така Винисиус вече има 7 гола от 11 срещи във всички турнири от началото на сезона, повече отколкото реализира общо в предишните си три кампании с екипа на Кралете. С тази победа "Реал" събра актив от 6 точки след първите си три мача в Група D на Шампионската лига, колкото има и "Шериф".

Тимът от Молдова загуби с 1:3 гостуването си на "Интер" в Милано и италианците вече имат 4 точки в актива си. "Шахтьор" е на последното място с 1.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК